Logon
Tal van dansen
Danslessen: Zomercursus
Als je niet genoeg kunt krijgen van dansen, je wilt kennis maken met dansen of je wilt je in vorm houden als professional is er een speciale zomercursus. De zomercursus begint in juli. De laatste les valt in augustus. Als je op vakantie gaat, kan je ook kiezen om losse lessen te volgen. De lessen zijn op twee niveaus: Beginners/Intermediate en snelle Intermediate/Gevorderden. Het is ook mogelijk om verschillende lessen te combineren.

Talvandansen organiseert deze zomercursus voor de 14e keer dit jaar!

Beschikbaarheid zomercursus 2017
*= Plaatsen beschikbaar. Inschrijven mogelijk.
**= Beperkte beschikbaarheid. Inschrijven voor de hele cursus is mogelijk. Voor losse lessen - wachtlijst (zie uitleg onderaan).
***= Bijna uitverkocht. Neem eerst contact op per mail.
****= Uitverkocht. Je kan mailen voor een plek op de wachtlijst. Je kan ook inschrijven voor schooljaar 2017-18.

Youtube Kanaal van Talvandansen Kijk hier voor impressie van de danslessen en Tal's choreografie.

Like Talvandansen op Facebook!MAANDAG Gevorderden en snelle Intermediate
Vlotte lessen voor mensen die al meer ervaring met dans hebben. Deze lessen zijn ook geschikt voor dansstudenten/professionals. De lessen bestaan uit een technische training en langere danscombinaties.
De docent zorgt ervoor dat ieder kan op eigen niveau met de materiaal werken. Let op: Niet alle lessen staan op de aanmelding formulier. Graag bij opmerkingen vermelden dat het om maandag les gaat.
 • Klassiek ballet: 19:00 - 20:30 **
 • Moderne Dans: 20:45 - 22:00 ***


WOENSDAG Beginners/Intermediate
Deze lessen zijn geschikt voor beginnende/intermediate dansers of als je weer de basis wilt leren (bijv. na een lange pauze). In een relaxte sfeer ontwikkel je stijlgevoel en maak je kennis met de basis techniek. De lessen bestaan uit een technische training/uitleg en danscombinaties.
De docent zorgt ervoor dat ieder kan op eigen niveau met de materiaal werken. Let op: Niet alle lessen staan op de aanmelding formulier. Graag bij opmerkingen vermelden dat het om woensdag les gaat.
 • Klassiek ballet: 19:00 - 20:30 **** (Uitverkocht voor sommige data!)
 • Moderne Dans: 20:45 - 22:00 ***


Data
De zomercursus begint op maandag 10 juli 2017. De laatste les zal op woensdag 16 augustus 2017 zijn.

Locatie
De zomercursus 2017 wordt gegeven in de studio van Conny Janssen Danst (zie contact voor meer uitleg).

Aanbieding
Bij vroege inschrijving en betaling (VOOR 1 juni 2017) ontvang je een korting op de cursusprijs.Prijzen Zomerlessen (betalen VOOR 01-06-17) Voor de hele cursus van 6 weken!

De kortingsprijs is niet meer beschikbaar!

Prijzen Zomerlessen (betalen OP/NA 01-06-17) Voor de hele cursus van 6 weken!
 • € 83,- 1 Modern les p/w
 • € 99,- 1 Ballet les p/w
 • € 158,- 2 Modern lessen p/w
 • € 174,- 1 Ballet les & 1 Modern les p/w
 • € 189,- 2 Ballet lessen p/w
 • € 238,- 1 Ballet les & 2 Modern lessen p/w
 • € 253,- 2 Ballet lessen & 1 Modern les p/w
 • € 291,- 2 Ballet lessen & 2 Modern lessen p/w
De prijs is gebaseerd op het aantal lesuren per week. Hoe meer lessen je neemt, des te groter is de korting. De korting is al in de bovengenoemde prijzen mee genomen.Tijdens de zomercursus is het niet mogelijk om gemiste lessen in te halen, te verlengen, of restitutie voor krijgen! Maar je kan wel kiezen om LOSSE Lessen te volgen.Losse Lessen
Losse lessen volgen is ook mogelijk, als er plek is in de groep. Je hebt drie opties:

1. Als je 4 of meer losse lessen wilt volgen, kan je gelijk inschrijven en betalen. Je plek is dan GEGARANDEERD!
Op het inschrijfformulier vind je een tekstvak, hier kun je je vooraf opgeven voor losse lessen. Kijk wel eerst of er plek is in de groep (zie sterren voor beschikbaarheid).

2. Als je minder dan 4 losse lessen wilt volgen, kom je eerst op de wachtlijst terecht. Vul wel het inschrijfformulier in (data in tekstvak), maar betaal de les nog niet. Als er plek over is in de groep, ontvang je bericht dat je kan betalen. Na je betaling is plaatsing gegarandeerd.

3. Als je losse lessen wilt volgen, maar weet nog niet zeker wanneer je kan, kan je ook tijdens de cursus nog langs komen. Vul het formulier in, maar schrijf in de tekstvak - data onbekend. Kom langs, of stuur me een SMS als je wilt komen. Indien er plek is in de groep, mag je mee doen. Je dient contant en gepast te betalen voor aanvang van de les. Een plek is niet gegarandeerd.

Wachtlijst
Is de groep bijna vol? Je kan alsnog je inschrijfformulier opsturen met de gewenste data/lessen, maar wacht met je betaling. Je komt dan op een wachtlijst voor die lessen. Eerst worden leerlingen die de hele cursus willen volgen geplaatst. Daarna, indien mogelijk, leerlingen die losse lessen willen doen.

Prijzen Losse Lessen
 • € 17,- 1 los Modern les
 • € 20,- 1 los Ballet les
 • € 35,- Combinatie los Ballet & Modern op hetzelfde dag
Indien je kiest om ter plekke te betalen voor losse lessen, neem aub dit bedrag contant en gepast mee, om lange wachttijden voor de les te voorkomen.DOCENTEN

Tal Sofer
Tal Sofer is de eigenares van Talvandansen en geeft de meeste lessen door het schooljaar heen. Voor haar cv kijk bij menu (links boven) onder Tal Sofer. Daar vind je ook een lijst met docenten die in het verleden bij Talvandansen hebben gewerkt.

Gastdocent Jaakko Toivonen
Jaakko Toivonen is een Fins/Nederlands dans professional met veel ervaring in verschillende dansstijlen. Na zijn afstuderen vanuit Codarts heeft hij gewerkt binnen en buiten Nederland als choreograaf, danser en docent dans. Hij heeft gechoreografeerd o.a. voor Danstheater Aya en Scapino Ballet en gewerkt aan meerdere televisieshows en muziektheater voorstellingen. Sinds 2012 werkt Jaakko ook als adviseur bij Fonds Podiumkunsten.
In de danslessen van Jaakko werk je aan je balans, kracht, coördinatie, flow en souplesse. Hij gaat je stimuleren om groter te durven bewegen en geeft veel individueel feedback.

Gastdocent Yannick Wagenaar
Yannick Wagenaar heeft de vooropleiding van de ArtEZ Dansacademie in Arnhem gevolgd. Later studeerde hij ook aan de Nationale Balletacademie in Amsterdam en aan Codarts in Rotterdam.
Yannick is als docent moderne dans verbonden aan de Vooropleiding ArtEZ in Enschede, oprichter 010Dance en educatie docent bij Scapino en NDT.
Yannick was als danser te zien in voorstellingen van Scapino Ballet, Introdans, Project Sally en Conny Janssen Danst.
In 2014-2016 was Yannick vaste docent klassiek ballet en moderne dans bij Talvandansen.Wil je op de mailing lijst komen voor de nieuwsbrief met actuele informatie over de lessen? Stuur dan een e-mail naar met als onderwerp 'aanmelden nieuwsbrief'.
Voor het inschrijfformulier, klik hier.